Allmänt Naglar Recensioner/Omdömen

Depend Dip-In nagellacksremover – WOW!

20131003-223316.jpg

(Bild lånad från Depends hemsida)

Jag måste bara tipsa om denna grymma produkt!

Jag har läst en hel del om den här typen av remover men aldrig riktigt fått ”tummen ur” att köpa en, eftersom jag haft remover på flaska kvar. Men i fredags tog den slut och jag köpte då denna för att testa.

Medan jag la en ansiktsmask i förrgår kväll kom jag på att jag kunde prova min nya nagellacksremover. Jag provade på ett finger genom att sticka ner nageln i hålet som finns i det skumgummiliknande material som är i burken, snurrade runt i ca 2 varv och kollade. Till min stora förvåning var ALLT spår av mitt mörkblåa nagellack borta! Nästan för bra för att vara sant, och inom 1 minut var nagellacket på alla mina naglar helt borta, inte ens lite avfärgning runtom nageln!
WOW är nästan det enda ord jag fick fram! Den är så effektiv att jag blev chockad. Haha!
Jag tror aldrig jag kommer kunna gå tillbaka till vanlig remover och det tråkiga gnuggandet med bomull igen.

TACK depend för att ni tillverkad denna grymma produkt som räddat mig från ett av det tråkigaste och mest tidskrävande momenten i vardagen.

Ni som ofta använder nagellack måste testa denna! Då kommer ni förstå min löjliga glädje över denna så sjukt effektiva produkt.

Åk o köp, den är billig också, ännu ett plus! 😀

Ha det så gött!

20131003-222142.jpg

Du kanske också gillar …