Dagens makeup – Sweet pink

20140310-215115.jpg20140310-215121.jpg20140310-215127.jpg20140310-215133.jpg
Bättre sent än aldrig
Här ser ni dagens make, kände för svagt persikorosa i kontrast med lite dovare lila idag. Lite åt vårens bleka färger.

Provade även en ny foundation idag, fick med mig en liten provburk med foundation från Bobbi Brown i helgen när jag var i Gbg, deras Long-Wear Even Finish Foundation med SPF 15.

Måste tyvärr säga att jag inte alls gillade den! Väldigt besviken!

Jag hade höga förväntningar på den då den kändes bra vid applicering samt att expediten lovordade den väldigt.

Men efter att ha haft den en stund på huden kändes den nästan lite klibbig o seg på något sätt. Aldrig tidigare känt något liknande med en foundation. Detta även fast jag satte den med puder. Efter noga timmar ville jag bara tvätta bort den! Blä!

Tyvärr! Blir nog att prova en annan foundation från Bobbi Brown istället. De ska ju ha så bra makeup så jag tänker ju inte ge upp hoppet än 🙂

Till min make idag har jag använt/I’ve used;
Too faced – shadow Insurance
Isadora – Eye glow shadow (f.d. Eyephoria) ”Desert pearl”
MAC – Eyeshadow ”Brown Down”
MAC – Eyeshadow ”Nocturnelle”
MAC – Eyeshaow ”Sketch”
MAC – Eyeshadow ”Cranberry”
Maybelline New york – master Precise Liquid eyeliner.
Lancome – Hypnose Doll Eyes WP mascara.

Ha det bra!

20140310-221348.jpg

2 responses to “Dagens makeup – Sweet pink

 1. Lizette Mattson

  Hey!
  Har du testet en annan Foundation från Bobbi Brown än? Jag hoppas at du kunne skrive lidt om, hvikle BB Fondations, der passer til hvilken hudtype. Tænker, at den du provade kanske inte var til din hudtype och jag vil ikke opleve det samme.
  På forhånd tack, LM

  Reply
  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Hej, Nä, jag har faktiskt inte gjort det än, har läst om deras stick foundation på engelska bloggar, deb ska finnas i en ny och mycket bättre formula än tidigare som jag gärna vill prova, men den hade de inte fått in i Gbg ännu, den hade blivit försenad.
   Men jag tänkte att jag ska prova denna jag fick test på igen för att se om jag kanske applicerade fel/för mycket.

   Jag har en klassisk blandhy med lite oljigare t-zon och även yttorrhet ibland. Ja pratade med en expedit på Kicks som gillade denna Long ware even finish foundation från Bobbi Brown jättemycket. Hon höll med om att den kunde kännas klibbig men tipsade mig att ta mindre eller prova att applicera med svamp för att se om jag tyckte det blev bättre.
   Mitt tips till dig är att besöka en Bobbi Brown ”station” och be om några prover. Om du inte har någon i närheten så kanske dom kan skicka prov till dig 🙂 Jag är inte i Göteborg så jätte ofta annars hade jag kunnat djupdyka lite mer i deras foundations. Dock kommer jag troligtvis köpa den nya stick-foundationen när den kommer in 🙂
   Oj nu blev det ett långt och lite rörigt svar 🙂 men hoppas det går bra! Ha en underbar kväll! Kram Emelie

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge