Kicks Haul

   

  

 Shoppa shoppa 😛

Det kommer bli flera ”haul” inlĂ€gg ni framöver, jag har sparat lite inköp som jag mĂ„ste visa er 🙂 

Höromdagen fick jag passa pĂ„ att shoppa lite nya basprodukter nu nĂ€r kicks hade foundation rea 🙂 

Den produkten som Àr helt ny för mig av dessa tre Àr Estee Lauder Double ware light

Den Ă€r jag vĂ€ldigt nyfiken pĂ„ dĂ„ dess storasyster Oroginalet Double ware Ă€r min ”holy grail” foundation. Ska bli spĂ€nnande att testa om hĂ„llbarheten Ă€r lika grym

Det som gjorde att jag köpte light denna gĂ„ngen och inte bara köpte en pĂ„fyllning av min vanliga Ă€r att jag fĂ„tt mycket bĂ€ttre hy sedan jag började med Paulas Choice hudvĂ„rd, sĂ„ jag kĂ€nner inte alls att behovet med den höga tĂ€ckningsgraden finns nu. SĂ„ skönt! 🙂

Dom andra tvĂ„ hör till produktfavorit-kategorin. Pudret sedan lĂ€nge och Lumenes Cc-cream sedan i somras dĂ„ jag provade den för första gĂ„ngen. Den enda cc/bb cream som jag verkligen gillat av de jag provat 🙂 sĂ„ den fick följa med hem, denna gĂ„ng i nyans light dĂ„ den ytterst lilla brĂ€nnan jag fick i sommras hĂ„llare pĂ„ att sina. 

Har ni provat nĂ„n av dessa o vad tycker ni! 🙂

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge