20131001-221219.jpg

(Bilden är lånad från Shiseido.com)

Jag har ett produkttips jag verkligen känner att jag vill dela med mig av!
Jag har provat såå många olika ögonfransböjare under åren från de att jag började sminka mig. Ingen har varit speciellt bra. Men när man inte vet något annat så är ju de flesta billiga helt okej. Det tycker man då, de funkar ju lite iallafall, lite kantigt och skev böj med ändå en böj liksom, bättre än ögonfransar som pekar rätt ner, vilket är mitt problem om jag inte böjer dom.

När jag började läsa mer skönhetsbloggar så upptäckte jag att väldigt många skrev att den bästa ögonfransböjaren de provat var bl.a Shiseido’s.
Efter att ha läst ett x-antal blogginlägg och recensioner med samma åsikter så kände jag att jag ville prova denna fantastiska pryl.
OJ va glad jag är att jag gjorde detta!
Den är GRYM! Jag håller verkligen med alla recensioner om att den är super!
Den är inte ens i närheten utav de andra som man provat. Böjen blir mjuk och fin och resultatet ser mycket mer naturlig ut än de de andra jag provat!

Den ”klämmer/viker” inte fransarna, utan ger en större och mjuk böj som verkligen håller.
Jag rekommenderar verkligen den här om man som jag använder ögonfransböjare varje dag. Kan knappt uttrycka min glädje över denna lilla pryl. Låter nästan löjligt att man kan gilla en ögonfransböjare så mycket 🙂 haha! Men jag lovar er, prova och ni kommer tycka samma sak!

SHISEIDOs ögonfransböjare! Testa! 🙂

Ha en bra dag!

20131001-224921.jpg

Du kanske också gillar …