20131218-191747.jpg20131218-191803.jpg
Makeup Forever – Full Cover Concealer
-är en concealer med hög täckningsgrad som har en ultralång hållbarhet på huden. Den håller sig matt hela dagen på grund av dess oljefria formula, vilket är en stor fördel för de personer med en fetare hudtyp.
Den rubbar sig inte av vatten då den har en vattenfast formula, så både svett, regn och fuktig hud klarar den av utan att ”rinna av” eller kladda av sig.

Den lätta och krämiga men väldigt pigmentrika formulan är perfekt för att täcka även de svåraste område så som rosacea, acne eller tatueringar. Eftersom den är så tunn i konsistensen är den lätt att bygga upp en hög täckning med utan att det ser ”kakigt” ut.

Detta är min absoluta favoritconcealer av de jag testat. Den är så täckande och så fruktansvärt dryg att minsta lilla räcker långt och täcker jättebra. Använder den nästintill dagligen och ändå har jag massor kvar, och jag köpte den för nästan ett år sedan.

Eftersom den är så dryg är det perfekt att den har en så bra och hygienisk förpackning som denna tuben. På så sätt kommer innehållet aldrig i kontakt med skitiga fingrar eller luft på samma sätt som exempel en concealer i burk gör.

Jag köpte min på Sepohora i Stockholm men man kan även beställa den online från exempelvis;
www.gurumakeupemporium.com eller
www.preciousaboutmakeup.com

Vad jag vet finns inte Makeup Forever att beställa online från Sverige än.
Önskar att Sephora snart öppnar en svensk webbshop!

Men vet ni vart man kan beställa makeup forever i Sverige så berätta gärna! Det märket är grymt!

En annan concealer som är grym är denna:20131218-194758.jpgMurad – Blemish Treatmemt Concealer
-är en concealer i stick-form som man skruvat upp i botten.
Den har en oljefri formula och täcker blemmor och irriterad hud bra samtidigt som den behandlar med aknebekämpande ingredienser.
En perfekt 2-i-1 produkt som verkligen funderar!

Jag har även Murads – Spot Treatment som är som en tunn gelé som torkar snabbt på huden samtidigt som den effektivt behandlar finnar o blemmor. Kan lägga upp mer om den i ett separat inlägg.
Denna brukar jag ha på över natten, medans concealern är perfekt att använda under dagen.

Denna kan du köpa på flera ställen, bl.a på Lyko.se, Eleven.se, Skincity.se eller Hudoteket.se som är svenska sidor. Sedan finns den såklart att köpa online från engelska eller amerikanska sajter med.

Har ni några favorit-concealers och vilka är det?
Har ni några tips på hållbara och pigmentrika concealers att ha under ögonen så dela gärna med er av dem till mig!

Ha det gött!

20131218-195616.jpg

Du kanske också gillar …