20140121-200746.jpg20140121-200757.jpg20140121-200816.jpg

Hejsan allihopa!
Jag har ett produkttips till er som vill ha en grym eyeliner i felt-tip/penn- format!

När jag va i stan i helgen så kom jag äntligen ihåg att köpa en ny eyeliner som jag glömt av så många gånger.

Jag har sedan tidigare en gel-eyeliner som är grym, men ville ha en ny i penn-format, då min tagit slut för ett tag sedan.
De är så lätta och smidiga att använda när man har brottom eller vill ha en riktigt skarp och snygg eyeliner.
Har tidigare haft en från H&M som tjänat mig bra men som sminknörd så va jag såklart nyfiken på någon ny.

Efter att har läst flera gånger om Master Precise från Mabyelline som ska vara så bra, så den fick följa med mig hem.
Billig va den med, 99kr på kicks.
Speciellt nu i efterhand när jag hunnit provat den några gånger kan jag säga att den är ett riktigt bra pris för en sådan grym eyeliner, den är superlätt att måla med, den blir riktigt svart vid ett enda svep och den håller utan kladd en hel dag! Perfekt i mina ögon!

Det jag gillar speciellt med den här i jämnförelse med H&Ms som jag haft är att spetsen är av ett bättre material, inte lika ”svamp-aktigt”, spetsen är även längre och tunnare men med bibehållen spänst eller hur jag nu ska förklara.

Jag tipsar verkligen alla om denna superbra budget eyeliner! Bättre än andra dyrare jag provat.

Har nu några bra budgetkap att tipsa mig om? Skriv dom gärna i en kommentar!

Ha det superbra!

20140121-203435.jpg

Du kanske också gillar …