Hejsan!
Jag tänkte att jag skulle ge er lite mer info om de produkterna jag beställde från Yves Rocher.

20140204-180234.jpg
Den första produkten från vänster som syns på bilden är:
Cure Solutions – 24h Antioxidant Shield Serum som beskrivs som en sköld mot föroreningar i 24 timmar som ska bevara hudens ungdomlighet.
Med ingredienser så som ekologisk Aloe vera-gelé, Moringa-extrakt, aphloia-extrakt och taragummi som har vegetabiliska ursprung så ska detta serum skydda huden mot oxidation och fria radikaler, gynna hudcellernas återuppbyggnad och ge lyster.
Konsistensen är len och fyllig men ändå väldigt tunn och känns samtidigt återfuktande. Den sjunker snabbt in i huden och lämnar ingen kladdig eller oljig yta.

Detta serum har jag blivit tipsad om och när det nu fanns på Rean för 179:- ( ord. pris 449:- ) för 30ml så slog jag till!

Produkt nummer två är:
Elixir 7.9 Youth Intensifying Serum som är enligt deras egna beskrivning ett avancerat serum som återaktiverar hudens energi.
Detta ska vara en av Yves Rochers absoluta stjärnprodukter, med revolutionerande formula som tränger snabbt in i huden.
Och enligt Yves Rocher ska den ha högre koncentration av aktiva ämnen än vanliga skönhetsprodukter vilket gör den mer effektiv.
Serumet innehåller sju kraftfulla växtextrakt som återaktiverar hudens naturliga energiproduktion och förbättrar dess förmåga att förnya sig själv. Vilka ingredienser det är vet jag inte riktigt än då det inte står på deras hemsida ännu.

Även detta serumet är fylligt och krämigt, känns dock lite tjockare och mer som en hudkräm än ett serum i konsistensen. Men detta är absolut inget negativt, snarare tvärtom.
Det är även väldigt drygt, så lite, ca en ärtas storlek räcker långt!
Denna köpte jag för 229:- på rean, (ord. pris 439:-) för 30ml

Tredje produkten på bilden är Elixir 7,9 Youth Energy Night Care som en en tjock och krämig, nästan lite balsam-aktig nattkräm. Den har enligt Yves Rochers beskrivning ingredienser som aktiverar hudens energiproduktion vilket gör att huden återbildas snabbare och får en fin lyster morgonen efter.
Den här kostade mig 199:- på rean, ord. pris 399:- för 40 ml.

Den fjärde produkten som är den lilla provtuben som syns på bilden är:
Elixir 7,9 Youth Energy Day Care
Det är en energiboostande dagcrème som även denna förnyar hudens energi och ger lyster likt de andra produkterna i serien.
Krämen känns krämig och skön och återfuktande utan att bli för mycket, den lämnar heller ingen kladdig yta.
Det finns även en tjockare sheasmör baserad dagkräm i denna serien för de med torrare hy.

De gåvorna/premierna jag fick med var:
20140204-203221.jpg

20140204-203239.jpg
Hydra Végétal Serum Moisture Boost Concentrate
Detta serum beskrivs som en högkoncentrerad booster som kickar igång hudens naturliga återfuktning redan vid första appliceringen.
Andra hudkrämer ska även de få ännu bättre bättre effekt när man använder detta serum under. Det står även på deras hemsida att detta serum kan användas som en 7-dagars fuktboost vid behov.

Jag fick även detta ansiktsvatten som heter:
Demaquillants Aux 3 Thes
Detta är ett uppfriskande och energigivande ansiktsvatten med en slags gelékonsistens som är ett effektivt sista moment i rengöringen för både ansikte och ögon.
Detta genom att tre effektiva te-extrakt verkar på djupet i huden.

Jag har ännu inte hunnit prova alla produkter såpass att jag märkt någon större skillnad och kan ge något betyg.
Men mina första intryck på allihop har varit att de känns väldigt återfuktande utan att ge någon fet hinna eller liknande. Det enda jag inte riktigt gillar är lukten, som luktar lite för mycket typ växt eller hur jag förklara. Typ lukten av en avbruten aloevera växt eller nått liknande.

Ser fram emot att prova dessa produkter ytterligare!

Ha en bra kväll!
20140204-210512.jpg

Du kanske också gillar …