Idag fick det bli ett litet klädombyte på mina naglar. 🙂 Jag provade ett lack jag länge haft hemma som jag impulsgandlade billigt på Åhlens för längesen typ 10:-/s-,  men jag har inte fått tummen ur att prova förrän nu, och OJ vad jag ångrar mig!! För titta på skönheten! 🙂 (Varning för bildbomb!) 

 beauty by orneklyft  
beauty by :orneklyft  Beauty by Orneklyft nailpolsih  Swatch Depend Nr.420 & ILNP Luna  Depend 420 & ILNP luna by Beauty by Orneklyft    BeautybyOrneklyft nailpolsish swatch  Beauty by :Orneklyft  Depend & ILNP Det är väldigt svårt att få rättvisa bilder på detta fina lack, men ni ser på ett ungefär hur det ser ut i olika ljus 🙂

De lack jag använt är:
Depend – Nr.420
ILNP – Luna på ringfingrarna 🙂

Jag kan inte påstå att jag hade höga förväntningar på detta Depend lack innan jag började, men tji fick jag, det va ju sjukt fint och lättapplicerat. 

Nu längtar jag efter att prova det blåa och gröna jag köpte från samma kollektion 😀 hoppas dom är lika fina!

Ha en fortsatt mysig söndag på er! 

 

Du kanske också gillar …