New skincare – Paula’s Choice

Whoop Whoop! Älskar fina paket, och är såå nyfiken på innehållet! 😀 Detta blir min första dejt med hudvårdsmärket Paulas Choice som jag länge haft på min inköpslista! Tillochmed så länge att märket inte ens fanns i Sverige när jag läste massa bra recensioner och såg vloginlägg om det första gången.

 Det va den grymma makeup-artisten Wayne Goss som introducerade mg till detta hudvårdsmärket för längesen via hans youtube kanal 🙂

skincity  

Wii! 🙂 Blir helt till mig när jag öppnar sådana här fina och genomtänka paket 🙂 haha! Ni får kalla mig tokig 😉   

skincity tygkasse   

skin city

Superfin tygkasse fick jag med! 🙂

     
skin city

och en superbra och fin neccesär med två små prover i (glömde dock att fota dom)

   paulas choice

 • Skin Perfecting 1% BHA Lotion
 • Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30
 • Skin Recovery Replenishing Moisturizer
 • RESIST Hyaluronic Acid Booster

Dessa ovanstående produkter är några av dom produkter jag blev rekommerad av Skincity när jag gjorde deras individuella hudtest 🙂 Ska blir såå spännande att testa! 🙂 
 

Jag har idag även tagit lite hemska nakenbilder på mitt ansikte för att se en före-bild på min hy. En del ser man, men jag har även mycket sk. ”inombordare” som inte syns lika mkt men dom är ack så jobbiga! :/

Ska bli så skoj att se om det blir någon förändring 🙂 

Har ni provat Paulas Choice? Och vad är isåfall era åsikter och favoritprodukter? Tell me 🙂

Ha det så bra sålänge! 🙂

  

2 responses to “New skincare – Paula’s Choice

 1. Ann-Sofie/Colour it

  Åh så kul det ska bli att följa dig genom detta. Ångrar såååå att jag inte tog en före bild för jag tror det hade synts en stor skillnad på min hy. Jag kan ju se den, men det är ju kul att kunna visa upp det i bloggen. Fuktmasken är grym, jag sov med den i natt och huden är såååå mjuk och len. 🙂

  Reply
  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Haha åh låter lovande! Haha ja, kul o kul 😛 ska bli väldigt spännande detta 🙂 alla verkar ju verkligheten va nöjda! 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *