Måste tipsa er om detta kap ? 

39:- betalde jag för detta rouge, så pigmentrikt, krämigt och ”glowigt”!  Jag är supernöjd!  Detta är i färgen Peach, jag köpte ett i färgen Rose som jag kan visa er någon dag med om ni vill 🙂

Kan tyvärr inte tipsa er om vart ni hittar dessa exakt då jag hittade mina på en såndär blandat-affär ”lågprisvaruhus” typ där det finns allt från utemöblern till gardiner till kläder 🙂 kan tänka mig att detta märket kan finnas på exempelvis Ica maxi o citygross också. 

  

   
Här ser ni lite snabba swatches som jag gjorde, så fint, älskar det! 🙂 

Det lite roliga är att länge letat efter ett rouge som detta, men inte hittat nått som fallit mig i smaken. Men detta är exakt så som jag va ute efter! 🙂 Ibland ska man ha tur jag när man impulsshoppar lite 😛

Ha en bra eftermiddag o kväll på er!❤️ 

 

Du kanske också gillar …