New in – My new little friend Dymo

 
Äntligen fick jag tummen ur!

Så länge har jag tänkt att köpa en sån här, men när jag väl bestämt mig så har den antingen inte funnits i lager eller så har jag snålat 😛 men nu så! 🙂

Denna lilla mackapären och jag kommer troligtvis spendera många timmar ihop det närmaste då jag bestämt mig för att swatcha upp alla mina nagellack, geleér, glitter och pigment 🙂 skönt att få det organiserat och lättöverskådligt när man ska välja och se över sin lilla samling 🙂 hade jag inte skrivit som en kratta själv så hade det ju funkar att skriva, men njaa…. jag vill gärna se vad det står näst gång jag ska läsa med 😛

Ni andra lack/beautynördar, hur organiserar ni erat?

Ha en bra kväll på er!?

  

6 responses to “New in – My new little friend Dymo

  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Haha tack va gullig du är 🙂 ❤️ Jag köpte den varianten som man kan byta bredd på etikettrullarna på, och den kostar 399:- på Clas Ohlson. Det finns en billigare men då är det bara en bredd som gäller. Plus att jag tror inte att det finna med transparent bakgrund på dom. 🙂

   Reply
  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Ja visst är dom läckra? 🙂 Hihi, Ja, jag försöker swatcha alla nya lack jag köper. Då blir det lite lättare att få en överblick. Bara att sätta igång, det blir lite terapiarbete 🙂 en ljudbok eller musik i öronen bara så 😉

   Reply
  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Ja det är roligt, spec med swatches så man kan få en bra överblick på nyanserna när man grejar 🙂 haha är med noga med mina nagelgrejer än allt annat 😛 köp swatxhstickor på ebay och dra igång projektet, det är lite terapiarbete men så skönt när det är klart. Lite ljudbok eller musik med så blir det tillochmed lite mysigt 😉

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *