Microbladning 

Detta kan vara ett av mina bästa beslut jag tagit någonsin! 😀 Microbladstatuering av mina bryn är det jag pratar om 😀 

 Resultatet blev såå naturligt att man inte kan se skillnad på stråna. Se själv nedan på bilderna

Är så nöjd redan nu innan mina bryn ens har läkt att jag inte kan tänka mig hur exalterad jag kommer bli sen efter läkning  och sen senare efter återbesöket  🙂

Såå skönt att slippa måla varje dag! 😀


Vad tycker ni? Visst ser det natuligt ut?

Har nån av er tatuerat era bryn? Är ni nöjda? 🙂
Stor tack till Ida på Idas Beauty i Trollhättan! Se bilder och boka tid hos henne här!

8 responses to “Microbladning 

 1. Kina

  Hej Emelie! Tjusigt värre ? Är det alltså en riktig tatuering man gör, som sitter för alltid? Behöver du inte alls måla i dem framöver? Vore ju så skönt att slippa, spec jag som färgar hela tiden också.

  Reply
  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Hej!
   Nja, det är inte en permanent likt en vanlig utan dom ristar liksom in som tunna strån i övre hudlager och färgar in med pigment. Det är ju individuellt hur länge dom sitter, beror lite på skötsel och hudtyp mm. Men efter återbesöket man gör efter minst 1 månad och inom Max 6 månader så ska det hålla ca 1-3 år ca. Dom fadeas liksom lite med tiden vad jag förstått. Ja sååå skönt att slippa! Jag spenderade en hel del tid på morgonen med mina bryn innan 🙂

   Reply
  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Tack! Ja visst gör det ? här är dom förvisso helt nygjorda, men även idag innan jag varit på återbesök så ser dom fina ut, endast lite ”gråare” i färgen typ och att det släppt lite i mitten. Men upp till 20% av färgsläpp är vanligt efter första besöket så jag har nog klarat mig bra ändå ? ångrar mig inte en sekund!

   Reply
  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Tack snälla! 🙂 nja, lite där bedövningen släppte, sved liksom lite men ingen farligt, man stod ut 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *