Hejsan på er!

I helgen har jag testat några Eye Dusts från Face Stockholm och tänkte jag skulle dela med mig av mina tankar om dem till er!
Färgerna jag testat är Oriental, Spirit, Sensitive, Treasure och Loving.

(fr. v. Oriental, Spirit, Sensitive, Treasure och Loving.)

Formulan på dessa Eye Dusts är som den mjukaste sandstranden du kan tänka dig, de lägger sig fint på huden likt bladguld och är väldigt högpigmenterade.
De är lätta att arbeta med och sitter bra hela dagen med en primer under.
För att få bäst resultat bör man ta lite i taget på en mjuk pensel och arbeta in skuggan innan man applicerar den. Då är risken för  att skuggan smular sig och man får nedfall under ögat betydligt mindre. Vill man ha ett mer metallisk finish kan man fukta penseln lite innan.
Man behöver en otroligt liten mängd på ögonlocket för att få ett fin och täckande resultat så burken på 3,5 g kommer räcka länge. Av de färgerna jag provade var det en som var lite annorlunda i formulan och det var Sensitive. Ni kan se på bilden att den är snäppet mer metalliskt i färgen, den var även en aningen smuligare att jobba med.

Dessa skuggorna hittar ni bl.a hos utvalda frisörsalonger runt om i Sverige.

Här kommer bilder på en make jag testade med dessa skuggorna. På vattenlinjen har jag Urban Decay – 24/7 glide-on pencil i färgen ”Ransom”.
Ursäkta den dåliga kvaliteten, men ljuset var inte det bästa när jag tog bilderna på kvällen.

 

Ha det bra!

Du kanske också gillar …