20131010-144958.jpg

20131010-145033.jpg

20131010-145058.jpg

Nu har jag testat denna produkten i en makeup och kan ge ett lite mer utförligt omdöme.

Igår morse när jag höll på med min makeup så planerade jag att testa denna ”pennan” med eyeliner och krämögonskugga i ett.

Jag började med att applicera en primer på ögonlocket och använde sedan krämögonskuggsdelen på pennan och ”målade” på hela ögonlocket. Redan då märkte jag att den tyvärr inte var lika pigmentetad som det såg ut på handen tidigare när jag provade. Utan man fick lägga flera lager för att få det heltäckande.

Sedan skuggade jag ut kanterna och det gick väldigt lätt att göra och man fick snabbt ett fint resultat.
När jag sedan skulle lägga på eyelinern så syntes det knappt någon skillnad på färgerna och den va inte alls bra pigmenterad när man applicerade den på en annan skugga, vilket va lite synd.

Här hade jag tänkt att nöja mig med makeupen för att sedan lägga på mascara och vara klar.
Men färgen på ögonlocket var fortfarande väldigt klibbig, så för att det inte skulle kleta och riskera att skuggan skulle lägga sig som en korv i mitten på ögonlocket fick jag lägga vanlig ögonskugga ovanpå för att få en ”torrare” yta.
Denna effekten blev dock väldigt fin och skuggorna blev metalliska och fina och framhävdes väldigt bra med krämskuggan under.

Hållbarheten under dagen va inte jättebra utan det blev ett veck/spricka i mitten på ögonlocket av krämskuggan som ”åkt runt” redan efter några timmar vilket inte är så snyggt.
Detta kan kanske bero på att jag la ett ganska tjock lager av krämskuggan i början för att få täckningen.

Sammanfattningsvis så uppfyllde den inte de höga förväntningarna jag fick utav den när jag provade på handen.
Men vad kan man begära för 45 kronor?

Jag ska iallafall ge den någon mer chans och framförallt testa den i ett tunnare lager med skugga ovanpå och se om hållbarheten blir bättre. Jag gillade ju trots allt effekten den gav med vanlig torr ögonskugga ovanpå.

Ha det underbart!

20131010-154122.jpg

Du kanske också gillar …