Vinst från Pürminerals!

Yeey!! Jag vann!

Pürminerals hade en tävling på sin instagram för ca 2 veckor sen där man skulle dela bilden på deras vattenfasta mascara som blivit nominerad i Swedish Beauty & Cosmetics Awards till årets bästa mascara, och även berätta vad man tyckte va bäst med vattenfast mascara.pürminerals-waterproof-mascara

Instagram tävling av pürmineralsSåklart så ville jag va med i den tävligen, jag använder ju bara vattenfast mascara och jag är alltid på jakt efter sådana som uppfyller mina krav 🙂

Jag hade turen med mig och vann för en gång skull! 😀 så himla roligt!  Och extra roligt eftersom jag inte provat denna mascara! TACK Pürminerals, det ska bli superskoj att testa denna! 🙂

Igår fick jag min vinst! Så snart kommer ni få se ett litet test av denna! Kommer nog inte kunna hålla mig så länge 🙂pürminerals-beautybyorneklyft

Vinst från Pürmineralsbeautybyorneklyft-pürminerals-mascara

Ha en trevlig fredagkväll!6 responses to “Vinst från Pürminerals!

  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Tack! 😀 Detta va min första produkt från märket med 🙂 har tänkt att prova flera produkter superlänge men inte blivit av än bara 🙂 men om jag inte kommer ihåg fel har Hairsale rea på lite av det märket nu. Läste det i ett nyhetsbrev tror jag 🙂

   Reply
  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Tack snälla! 🙂 Ja, den va imponerande 😉 kommer snart ett inlägg med mitt första test 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *