Nytt till badrumshyllan!

  

Shoppa shoppa! 🙂

I julklapp fick jag ett presentkort av min kĂ€ra sambo och jag har sedan dess sparat det för att jag vill köpa nĂ„tt skoj och nytt, inte vanliga ”trĂ„kiga” pĂ„fyllningsproduker som det lĂ€tt kan bli (okej, en sĂ„dan blev det dock denna gĂ„ngen, pudret frĂ„n MAC 🙂 )

NÀr jag skulle anvÀnda mitt presentkort sÄ hade jag turen att kicks hade 20% pÄ all ekologisk hudvÄrd, plus att jag hade en 20% rabattkupong med, sÄ detta blev perfekt, fick massa för pengarna.

Jag Ă€r sjukt nyfiken pĂ„ att testa dessa nya produkterna, pudret Ă€r ju en refill, men dom andra Ă€r nya för mig. NĂ€stan iallafall. Jag har sedan tidigare en liten resestorlek av Dr.Bronners 18 in 1 Magic soap i Lavender och jag ÀÀÀlskar den! SĂ„ jag kĂ€nde direkt att jag ville prova mer av det mĂ€rket 🙂 HÄR kan ni lĂ€sa ett tidigare blogginlĂ€gg om den.

Jag Ă€r dock mest nyfiken pĂ„ rengörningen frĂ„n Bliss, gel to oil lĂ„ter riktigt skönt och effektivt och jag har redan tidigare provat hudvĂ„rd den Bliss och tycker dom Ă€r grymma! SĂ„ jag har höga förvĂ€ntningar 🙂

Har ni provat nĂ„got pĂ„ bilden? Vilken produkt och vad tyckte ni? 

Ha det sÄ bra sÄlÀnge!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge