Shopping på Gkås i Ullared

Förra helgen var jag i Ullared och shoppade 🙂 Det va första gången jag va där, superskoj va det!

Jag tänkte jag skulle visa er lite vad jag handlade i beauty/skönhetsväg först, det blev mest påfyllning av rengörning och pads o så, men några makeup produkter fick även följa med. Det va ganska utplockat och mycket folk när jag va där, annars hade det nog slunkit ner lite mer 😉

 Paletterna och den vattenfasta eyelinern är från Wet n Wild, ett riktigt bra budgetmärke i mitt tycke! Jag har sedan tidigare 2st ögonskuggspaletter och dom är jättebra! Även deras flytande eyeliner har jag haft förut, dock inte i vattenfast form, men dom är riktigt bra dom också.

Priserna jag kommer ihåg just nu är på paletterna, dom kostade ynka 39:-/st. Mina som jag köpt tidigare på Eleven kostade ca 79;- el 89:- så detta va ett riktigt kap tycker jag 🙂

Priserna på Lumene mascaran och nagellacken återkommer jag med 🙂

Vad har ni fyndat i Ullared när ni varit där? (Om ni varit där) 🙂 tell me! 

Ha en fortsatt bra dag på er!  

Tags: ,

4 responses to “Shopping på Gkås i Ullared

 1. Lackert

  Åh vilken härlig shopping 🙂 Vill åxå åka till Ullared. Brukar köpa lack, hudvård och kollar alltid in wnw om det finns nåt nytt eller nåt som behöver fyllas på. Ecotools har jag åxå köpt nåra gånger 🙂

  Reply
  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Ja det va lite roligt! 🙂 hade det varit mindre folk just där vid makeupen och mindre urplockat så hade det nog blivit mer 🙂 jag bunkrade upp rejält med makeuoremover gör ögonen mm 🙂 det är värt ett besök 🙂

   Reply
 2. Emma P

  Jag har bara varit där en gång men då köpte jag Eco Tools och Kiss iEnvy fransar från skönhetsavdelningen. Den färgglada paletten ser spännande ut. Den lilla har jag faktiskt haft men gett bort till en kompis. Inte för att den inte var bra men jag använde den typ aldrig, har så många paletter…

  Reply
  1. Beauty by :Orneklyft Post author

   Ja, detta var min första gång med, det fanns ju säkert lite mer man kunde köpa men det ca sååå mkt folk just på den avdelningen att jag fick lite panik 😛 jag har den Wet n wild paletten med blåa nyanser hemma, riktigt fin 🙂 och denna vattenfasta eyelinern! Så grym!!

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *