20131008-133940.jpg

20131008-134015.jpg

Idag består dagens make i huvudsak av creme eyelinern från Elf som jag nämnde i förra inlägget.
Jag har hittills haft på mig den sedan ca kl 8.15 och den har inte kladdat av sig något alls. Inte ens lite grann på ögonlocket.
Den va även imponerande lätt att applicera då den är väldigt krämig i konsistensen. Man behövde dock lägga ca två lager då den inte riktigt blev så täckande och färgstark vid ett lager. Hittills är jag väldigt nöjd med detta superklipp och jag skulle lätt kunna tänka mig flera färger då den va så billig.
Rekommenderar den verkligen!

Jag har använt;
Ögonen:
Too faced – Shadow Insurance
MAC – Eyeshadow ”Shroom”
MUS – Microshafow ”Smog”
Elf – Creme eyeliner ”Punk purple”

Ögonbrynen;
Anastasia – Brow Wiz ”Brunette”
Oriflame – Brow kit
Face Stockholm – Brow fix ”Tinted”

Ha det gött!

20131008-135510.jpg

Du kanske också gillar …