Allmänt Recensioner/Omdömen

Dior – Diorshow Iconic wateroroof mascara

20131211-170532.jpg

20131211-170555.jpg

För inte alls så längesen så använde jag mitt presentkort på Kicks och unnade mig en dyr mascara. Oftast brukar det vara stor skillnad på kvaliteten och dom brukar vara jättebra, men det är inte ofta man har råd att köpa dem, så nu tänkte jag att jag skulle passa på.

Jag har tidigare köpt min favorit som är Lancomé Hypnose Doll Eyes WP Mascara, den är helt underbart bra! Även den vanliga Hypnose Mascaran är grym men jag gillar borsten på Doll Eyes mycket mer!

Men denna gången tänkte jag att jag skulle prova någon ny.
Dior ska ju även dom ha grymma mascaror enligt recensiorer, men jag har tyvärr inte riktigt kunnat dela den erfarenheten ännu. Jag har vid ett tidigare tillfälle provat en mascara därifrån. Den gången provade jag Diorshow wateroroof mascara efter att ha hört att den är bra.
Men fy så besviken jag blev!

Mina, i vanliga fall superraka, nästan nedåtpekande ögonfransar som jag hade böjt, dom vissnade värre än någonsin tillbaka till sin vanliga ”position”.
Såå tråkigt när man för en gång skull köpt en dyr mascara!

Men man ska ju inte döma märket efter bara en mascara så jag tänkte att jag skulle prova en till för att se om jag kanske bara valt fel för mina behov.

Denna gången frågade jag verkligen butikspersonalen noga, beskrev mina behov och ALLA FYRA försäkrade mig om att denna mascaran var grym och höll böjen på ögonfransarna superbra!

Det slutade med, efter en massa velande mellan att köpa min favorit från Lancomé, att jag provade Diorshow Iconic Waterproof mascara.
Och tyvärr blev jag lika besviken igen! Om inte ännu mer besviken då jag va så nära att köpa den andra istället. Mina ögonfransar vissnade likt inget annat!
Jag kan dock förstå att många gillar den, då den har bra egenskaper för både volym och längd, men tyvärr är formulan för tjock och ”tung” för mina ögonfransar.

Men men, jag ska inte vara för bitter!
Jag för fortsätta min jakt på den perfekta mascaran!

Har ni några tips på bra mascaror så får ni mer än gärna berätta dom för mig! Bring them to me!! 🙂

Ha det gött!

20131211-185724.jpg

Du kanske också gillar …