Först ut är mina sjukt tuffa döskalleformade nagellack som jag fick langade till mig av en supergulligt tjej i en Facebook grupp. Se på dom bara! Riktigt skarpa o snygga färger med oväntat bra pigmentering. På dessa swatches nedan krävdes det 2 tjockare eller 3 tunnare lager för full täckning. Alla utom det svarta lacket torkar halvmatt likt de flesta neon-lack. IMG_6402.JPGIMG_6401.JPG
IMG_6391.JPG
IMG_6390.JPG
IMG_6389.JPG
IMG_6388.JPG
IMG_6387.JPG
IMG_6386.JPG
Vill ni också ha dessa skönheter?
Köp dom om ni har chansen! Snygga och väldigt prisvärda. 10:-/st kostar dom bara! Galet!

Mina köptes på mataffären pulsen i Flemingsberg (mitt emot Huddinge sjukhus) i Stockholm.
Men det är kedjan matrebellerna som har dom så det finns ju stor chans att dom finns i många mataffärer.

På matrebellernas hemsida såg jag att man kunde skriva in sitt postnummer för att se närmaste affär men utbud från matrebbellerna.

//English:
Here above you can se pictures and swatches of my new beautiful skull-shaped nail polishes . The formula was good and the opacity was surprisingly good for a nail polish that costs $ 1.39.

Ha en trevlig kväll!

IMG_3474.JPG

Du kanske också gillar …