Allmänt Naglar Nytt i samlingen Swatches

FACE Stockholm – New fall nailpolishes

FACE Stockholm har ju kommit ut med både en höstlook och en look som heter mixed metals nu i höst, och flera utav nyheterna är underbart fina nagellack, hela 7 stycken nya nyanser!

Här nedan ser ni en snabbtest med 5 stycken utav dom. Bilderna är inte dom bästa dock, ett bittert försök till fotografering i detta höstmörkret. Men jag hoppas ni ser lite hur dessa skönheter ser ut iallafall.

IMG_6766.JPGNailpolish #15 ovanpå #13

IMG_6770.JPG

IMG_6771.JPGNailpolish #15

IMG_6773.JPGNailpolish #13
Detta lack förvånade mig rejält. Jag har tidigare inte blivit superimpad av kvaliteten på FACE nagellack, troligtvis otur för detta gjorde att jag tappade hakan litegrann. Det räckte på ETT lager!! Sjukt bra, ni måste prova!

IMG_6769.JPG

IMG_6774-0.JPGNailpolish #18

IMG_6768.JPG

IMG_6818.JPGNailpolish #17

Detta lack tycker jag inte riktigt gjorde sig rätt ovanpå ett så mörkt lack som jag bär på bilden. Det är väldigt täckande/tätt för att vara ett glitterlack, så det är nog snyggast själv eller med en ljusare bas tycker jag.

Det 5:e är detta ljuvliga lack som är ett av mina favoriter.

IMG_6767.JPG

IMG_6775.JPG Visst är det fint?! Detta är #16.

Har ni någon favorit av dessa?
Berätta! 🙂

Ha en bra kväll!

IMG_3474.JPG

Du kanske också gillar …