Allmänt

Öken, förlåt!

Hej på er!
Här har det varit tomt ett bra tag nu, jag vet!
Anledningen är att WordPress-appen som jag använder när jag bloggar krashar hela tiden, såååå irriterande ska ni veta! Den har inte funkat nu under hela ledighen över jul och nyår och då har jag dessutom varit boerest.

Sitter väldigt sällan vid en dator när jag bloggar så därför har jag blivit lite handikappad så att säga.

Appen fungerar fortfarande inte så nu provar jag en annan app, får se om den fungerar.
Jag sitter så himla sällan vid en dator (förutom på jobbet, och där kan jag ju inte sitta o blogga) så tyvärr blir man handikappad när tekniken strular.

Jag har ju massa bilder på mina nya fina lack att visa er, så jag håller tummarna nu att denna app fungerar, annars får ni följa min sida på FB – Beauty by :Orneklyft, där kan jag ju lägga upp inlägg separat. Eller min instagram där jag också lägger upp. Beauty_by_Orneklyft heter jag där.

Ha det så bra så länge! Hoppas vi hörs snart igen! Håll tummarna 🙂

Ps. Ignorera fottern längst ner, det är för att jag provar denna appen och inte har betalversionen)

This blog pressed using Tinydesk

Du kanske också gillar …