Naglar Nytt i samlingen Swatches

Todays nails – Summerbreeze

 Igår va det hög tid för mig att fixa mina naglar, jag hade en jätteutväxt samt att en nagel hade gått av :/ 

Så igår kväll fick jag äntligen tummen ur och satte mig med nagenfilen i handen och filade bort min gamla gelédesign och fyllde på med en ny 🙂

Under hela tiden satt jag och funderade på vad den nya designen skulle bli, men det stod still! Jag hade total hjärnsläpp och beslutsångest hela kvällen, så när det va dags för design så blev det istället transparent rakt igenom. Det fick bli nagellack istället tills jag kommit på vad jag vill ha 😉

Det är inte direkt att man känner för att smäcka på med en gelédesign som man tror man vill ha, eller som man aldrig provat förut när man ska iväg dagen efter. Plus att det är såååå tråkigt att fila bort 😛

Tillslut bestämde jag vilka nagellack jag skulle köra på (det va inte bara det heller kan jag lova, beslutsångest deluxe :P)
Detta är resultatet 🙂 

      
 

Vad tycker ni? Kan inte påstå att jag själv är förvånad att jag valde två av mina Virtuous Polish lack, jag dras till dom heeela tiden för dom är så sjukt fina 😀

Lacken jag använt heter:
Virtuous Polish – Ruth (coral-orange)
Virtuous Polush – Miriam (rosa)
Båda dessa lacken kommer från deras kollektion som heter Woman of Valor S/S 2015

Ni hittar dom på denna sida om ni får cravings 😉 Rainbow Connection.co.uk

Ha en bra dag! 

 

Du kanske också gillar …