Nu va det längesen jag shoppade nått som inte hade med naglar att göra 🙂 vilket blivit lite av mitt senaste nörderi 🙂

Denna gång letade jag efter en större flaska av en parfym jag kärar ner mig i. Detta efter att ha impulsköpt den (nästan, sprayade på sjalen inne på Åhlens och sniffade några timmar) innan jul.
Nu är den lilla jag köpte slut och jag var ute efter en stor, vilket jag inte hittat i Sverige ännu. Så därför blev det lite internetshopping 🙂  En sak jag upptäckte när jag letade efter en stor va att den endast va limited edition!! ;( varför ska jag efter att ha letat superlänge efter en ny parfym kära ner mig i nått som visar sig vara en limited edition 🙁 såå typsikt.

Aja, hittade tillslut en internetshop som hade den stora så jag slog till! 😀

Parfymen heter Clean Cashmere. Nedan ser ni lite produktinformation lånar av elevens hemsida.

CLEAN Cashmere EdP

Doften öppnar upp med glittrande bergamott, lime, cederblad och lavandin. Allt övergår sedan i ett varmt hjärta med mimosa, jasmin och sensuella tränoter från guaiacträ. De mjuka noterna vi finner i hjärtat förstärks av basen berikad med heliotrop, tonkabönor, mysk och sandelträ.

Lanserad: 2015
Toppnoter

Bergamott, lime, cederblads & lavandin.

Hjärtnoter
Mimosa, jasmin & guaiacträ.

Basnoter
Heliotrop, tonkabönor, mysk & sandelträ.

 

Detta är min lilla shopping 🙂

Jag klickade även hem den nya Brow Definer från Anastatisa Beverly Hills då min Brow Wiz tagit slut. Vilket för övrigt är min hittills bästa ögonbrynspenna 🙂

Har hunnit testa Brow Definer 2 ggr och än så länge är jag supernöjd 🙂 Den är unik i sin utformning vilket gör att man kan använda den på flera olika sätt. Se mer i videon här, samt nedanstående foton.Och även dessa skönheter från Makeup Geek som jag länge velat testa 🙂 swatches kommer senare 🙂


Har sett så mkt bilder o blog/vloginlägg med Makeup Geeks ögonskuggor och dom verkar vekligen va högkvalitativa 🙂

Ser fram att swatcha dessa skönheter o visa er! Har ni några skuggor från MUG? 🙂 Show me!

Ha det gott!

Du kanske också gillar …