Wihoo!

Redan idag kom mitt paketfeån skincity som jag beställde natten till måndag! (Höstgåve-kampanjen startade då?)

Titta va mycket roligt!

Höstgåvan, allt detta fick man när man lade en order över 950:-. Väldigt bra tajming för mig som ändå behövde fylla på 🙂
  
Min order, lite påfyllning och lite nytt 🙂
 
Håller ju på att prova min Paluas Choice hudvård för fullt och hittills är jag supernöjd, min hy har blivit sååå mycket bättre sedan jag började. Och nu när det va dags att fylla på vissa produkter så kompletterade jag upp lite samtidigt 🙂

  

Närbild på Informationen om produkterna i gåvan
 
Närbild på Informationen om produkterna i gåvan
 
 Visst är det många roliga produkter i gåvan? Ska bli superskoj att testa! 🙂

Måste säga att jag är sjukt nöjd med Skincity och deras kundtjänst, dom är verkligen supergulliga och svarar på frågor och tipsar för att man ska få en så bra individuellt anpassd hudvård som man behöver.

Denna gången när jag behövde fylla på med produkter så bytte jag även ut ett par för att se om det kan bli ännu bättre. Ska bli riktigt skoj att prova.

Rekommenderar alla Skincity!

Ha en trevlig kväll på er! 😀

  

Du kanske också gillar …