Yeey!! Jag vann!

Pürminerals hade en tävling på sin instagram för ca 2 veckor sen där man skulle dela bilden på deras vattenfasta mascara som blivit nominerad i Swedish Beauty & Cosmetics Awards till årets bästa mascara, och även berätta vad man tyckte va bäst med vattenfast mascara.pürminerals-waterproof-mascara
Instagram tävling av pürminerals


Såklart så ville jag va med i den tävligen, jag använder ju bara vattenfast mascara och jag är alltid på jakt efter sådana som uppfyller mina krav 🙂

Jag hade turen med mig och vann för en gång skull! 😀 så himla roligt!  Och extra roligt eftersom jag inte provat denna mascara! TACK Pürminerals, det ska bli superskoj att testa denna! 🙂

Igår fick jag min vinst! Så snart kommer ni få se ett litet test av denna! Kommer nog inte kunna hålla mig så länge 🙂pürminerals-beautybyorneklyft
Vinst från Pürminerals


beautybyorneklyft-pürminerals-mascara

Ha en trevlig fredagkväll!Du kanske också gillar …