Shoppa shoppa! 🙂

I julklapp fick jag ett presentkort av min kära sambo och jag har sedan dess sparat det för att jag vill köpa nått skoj och nytt, inte vanliga ”tråkiga” påfyllningsproduker som det lätt kan bli (okej, en sådan blev det dock denna gången, pudret från MAC 🙂 )

När jag skulle använda mitt presentkort så hade jag turen att kicks hade 20% på all ekologisk hudvård, plus att jag hade en 20% rabattkupong med, så detta blev perfekt, fick massa för pengarna.

Jag är sjukt nyfiken på att testa dessa nya produkterna, pudret är ju en refill, men dom andra är nya för mig. Nästan iallafall. Jag har sedan tidigare en liten resestorlek av Dr.Bronners 18 in 1 Magic soap i Lavender och jag ääälskar den! Så jag kände direkt att jag ville prova mer av det märket 🙂 HÄR kan ni läsa ett tidigare blogginlägg om den.

Jag är dock mest nyfiken på rengörningen från Bliss, gel to oil låter riktigt skönt och effektivt och jag har redan tidigare provat hudvård den Bliss och tycker dom är grymma! Så jag har höga förväntningar 🙂

Har ni provat något på bilden? Vilken produkt och vad tyckte ni? 

Ha det så bra sålänge!

  

Du kanske också gillar …