Allmänt Nytt i samlingen

Shopping på Gkås i Ullared

Förra helgen var jag i Ullared och shoppade 🙂 Det va första gången jag va där, superskoj va det!

Jag tänkte jag skulle visa er lite vad jag handlade i beauty/skönhetsväg först, det blev mest påfyllning av rengörning och pads o så, men några makeup produkter fick även följa med. Det va ganska utplockat och mycket folk när jag va där, annars hade det nog slunkit ner lite mer 😉

 Paletterna och den vattenfasta eyelinern är från Wet n Wild, ett riktigt bra budgetmärke i mitt tycke! Jag har sedan tidigare 2st ögonskuggspaletter och dom är jättebra! Även deras flytande eyeliner har jag haft förut, dock inte i vattenfast form, men dom är riktigt bra dom också.

Priserna jag kommer ihåg just nu är på paletterna, dom kostade ynka 39:-/st. Mina som jag köpt tidigare på Eleven kostade ca 79;- el 89:- så detta va ett riktigt kap tycker jag 🙂

Priserna på Lumene mascaran och nagellacken återkommer jag med 🙂

Vad har ni fyndat i Ullared när ni varit där? (Om ni varit där) 🙂 tell me! 

Ha en fortsatt bra dag på er!  

Du kanske också gillar …