Naglar Swatches

Todays nails – Boho blues

Hejsan på er!

Äntligen har jag lagt ner lite kärlek på mina naglar, denna gång kände jag för en enkel manikyr med somriga färger och valet föll på två av mina nya Ullareds fynd 🙂

  

Den blålila är från China Glaze och heter Boho Blues (den är lite blåare i verkligheten) och den rosa på accentnaglarna är China Glaze – Pinking out the window

Nästa gång jag fixar naglarna blir det en uppdatering/påfyllning av min förstärkning jag har på naglarna. Det är behövligt! 🙂

Jag väntar på nya produkter som jag beställt tillsammans med några andra med både akryl och geléprodukter samt färgpigment och lite glitter 🙂 så nu har jag bara lite material kvar som jag sedan kommer fila ner när jag provar dom nya 🙂 Ska bli väldigt skoj! 

Ha det så bra! 

 

Du kanske också gillar …