Shoppa shoppa 😛

Det kommer bli flera ”haul” inlägg ni framöver, jag har sparat lite inköp som jag måste visa er 🙂 

Höromdagen fick jag passa på att shoppa lite nya basprodukter nu när kicks hade foundation rea 🙂 

Den produkten som är helt ny för mig av dessa tre är Estee Lauder Double ware light

Den är jag väldigt nyfiken på då dess storasyster Oroginalet Double ware är min ”holy grail” foundation. Ska bli spännande att testa om hållbarheten är lika grym

Det som gjorde att jag köpte light denna gången och inte bara köpte en påfyllning av min vanliga är att jag fått mycket bättre hy sedan jag började med Paulas Choice hudvård, så jag känner inte alls att behovet med den höga täckningsgraden finns nu. Så skönt! 🙂

Dom andra två hör till produktfavorit-kategorin. Pudret sedan länge och Lumenes Cc-cream sedan i somras då jag provade den för första gången. Den enda cc/bb cream som jag verkligen gillat av de jag provat 🙂 så den fick följa med hem, denna gång i nyans light då den ytterst lilla brännan jag fick i sommras hållare på att sina. 

Har ni provat nån av dessa o vad tycker ni! 🙂

  

Du kanske också gillar …