Allmänt Hudvård Nytt i samlingen

New in – Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow palette 

Nu i mellandagarna va jag i Göteborg och passade då på att strosa lite på Kicks i nordstan o på Åhlens city bl.a 🙂 

Nedan ser ni några av de skönhetsprylar jag köpte 🙂 

 Jag hade ett presentkort på Kicks som jag använde till denna underbara skapelse från UD (Urban Decay). Gwen Stefani Eyeshadow palette. Såå himla fin!  

  

   
Dreggelvarning på paletten eller hur?! 

  
Kiehls hudvård är ett av mina favoritmärken och när dom släppte ett nytt serum – Daily Reviving Concentrate för ett tag sen sålde dom slut överallt supersnabbt, denna gången hade jag turen att haffa ett innan dom tog slut ännu en gång 🙂 
Från  Keihls köpte även en Limited Edition handkräm med doft av Lavender, en travelsize på en ansiktrengörning som är grym –Ultra Facial cleanser(ej med på bild).  Sen fick jag test på ett annat serum dom har (se sacheén på bilden) samt ett lyxprov/travelsize på  en grym ansiktskräm – Ultra facial cream. (Ej med på bild)

Från Dr.Bronners fyllde jag på med en liten travelsize av Magic Soap, även den med doft av Lavender. En favorit i min necessär. Passar superbra som ansiktrengörning med även som en dushlotion eller handtvål mm. En väldigt mångsidig produkt 🙂

Har ni shoppat nått speciellt under jul o nyår? 🙂 tell me!

Ha en fortsatt trevlig helg på er!

  

Du kanske också gillar …