Allmänt Hudvård Nytt i samlingen

New skincare – Paula’s Choice

Whoop Whoop! Älskar fina paket, och är såå nyfiken på innehållet! 😀 Detta blir min första dejt med hudvårdsmärket Paulas Choice som jag länge haft på min inköpslista! Tillochmed så länge att märket inte ens fanns i Sverige när jag läste massa bra recensioner och såg vloginlägg om det första gången.

 Det va den grymma makeup-artisten Wayne Goss som introducerade mg till detta hudvårdsmärket för längesen via hans youtube kanal 🙂

skincity  

Wii! 🙂 Blir helt till mig när jag öppnar sådana här fina och genomtänka paket 🙂 haha! Ni får kalla mig tokig 😉   

skincity tygkasse   

skin city
Superfin tygkasse fick jag med! 🙂
     
skin city
och en superbra och fin neccesär med två små prover i (glömde dock att fota dom)
   paulas choice

  • Skin Perfecting 1% BHA Lotion
  • Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30
  • Skin Recovery Replenishing Moisturizer
  • RESIST Hyaluronic Acid Booster

Dessa ovanstående produkter är några av dom produkter jag blev rekommerad av Skincity när jag gjorde deras individuella hudtest 🙂 Ska blir såå spännande att testa! 🙂 
 

Jag har idag även tagit lite hemska nakenbilder på mitt ansikte för att se en före-bild på min hy. En del ser man, men jag har även mycket sk. ”inombordare” som inte syns lika mkt men dom är ack så jobbiga! :/

Ska bli så skoj att se om det blir någon förändring 🙂 

Har ni provat Paulas Choice? Och vad är isåfall era åsikter och favoritprodukter? Tell me 🙂

Ha det så bra sålänge! 🙂

  

Du kanske också gillar …