Allmänt Naglar Nytt i samlingen Swatches

Virtuous Polish -Four Corners Collections

Åh jag är så glad att jag hann beställa Virtuous Polish sista kollektion innan dom stängde ner! Vet inte om det är permanent eller bara temporärt, verkade inte som om att dom själva visste vilket heller. Men jag hoppas innerligt att det är det sistnämnda! 🙁

Här är iallafall deras senaste kollektion. 4st strukturlack med glittrer i starka fina färger – The Four Corners collection.  Älskar dom!  

the four corners collectiokn by  Virtuous Polish at Beauty.orneklyft.se
The Four Corners collection plus gåvor från VP 🙂
    
Virtuous Polish @ Beauty by Orneklyft
fr.v. North, East, South, West
 
Visst är dom fina? 😀 jag passade dessutom på att beställa lite backuper till dom nagellack jag gillar bäst av VP-lacken 🙂 Se bilden nedan. Vissa av dessa lack är sjukt svåra att fånga rättvisa på bild men man ser på ett ungefär, färgerna är dock starkare.

 
Ha en toppenfin helg!

  

Du kanske också gillar …